به کلیه فعالیتهای اقتصادی شرکتها و سازمانهایی که در زمینه تولید کالا و یا خدمات در یک زمینه خدمت رسانی میکنند، صنعت گفته میشود. صنایع عموما بر اساس کالاها یا خدماتی که به بازار عرضه میکنند طبقه بندی میشوند. به عنوان مثال، صنعت پوشاک شامل همه تولیدکنندگانی است که پوشاک تولید کرده و به بازار عرضه میکنند. لازم است بدانید، صنعت پوشاک شامل کسانی است که تولیدات خود را برای فروش به بازار عرضه میکنند؛ پس کسی در منزل برای فرزندش لباس میدوزد، جزو این دسته به حساب نمیآید. ما در این مقاله قصد داریم تعاملات بین صنایع و دسته بندی آنها را برای شما شرح دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با ما در شرکت کیان بچینگ ، شرکت خدمات تجهیزات ساختمانی همراه باشید و یا برای خرید انواع دستگاه بچینگ ، سنگ شکن و بیل مکانیکی با کارشناسان ما تماس بگیرید.
تعاملات بین صنایع و دسته بندی آنها
صنایع مختلف هرکدام به گونهای با هم در ارتباط هستند. صنایع تولید کننده، مواد اولیه خام مورد نیاز خود را از صنایع دیگر دریافت کرده و با استفاده از عملیات و فرآیندهایی که روی آنها انجام میدهد محصول نهایی مورد نظر خود را تولید میکند. در مثال تولیدکنندگان پوشاک، یک تولید کننده که در این زمینه فعالیت میکند مواد اولیه مورد نیاز خود مانند پارچه را از شرکتهای پارچه بافی خریداری کرده و محصول نهایی مورد نظر خود را تولید میکند. به عبارتی میتوان گفت صنایع تولید کننده، مواد ورودی خود را منابع عمومی تامین میکنند.
دسته بندی صنعت
تمامی صنایع با توجه به دسته بندیهای مختلف سازماندهی میشوند. این دسته بندیها متشکل از صنایع سبک و سنگین، داخلی یا خارجی، بلند مدت یا کوتاه مدت، ساخت یا تولید هستند. برای توضیح بیشتر این دسته بندیها در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
۱٫ سنگین و سبک
در این دسته بندی مقدار سرمایه لازم برای راه اندازی یک کار سنگین و یک کسب و کار سبک در بخش صنعت شرح داده میشود.
قسمت سنگین صنایع تولیدی، شامل کسب و کارهایی است که عموما یک عملیات تولید پر هزینه را به کار میبرد. راه اندازی این کار به سرمایه اولیه زیادی برای فراهم کردن ابزار و ماشینآلات نیاز دارد. بخشهایی که زیر این دسته بندی قرار گرفتهاند عموما بیشترین مصرف منابع طبیعی را به دنبال دارند. در مثال این بخشها میتوان صنایع فولاد، زغال سنگ و دیگر بخشهای مربوط به معدن را نام برد. از دیگر بخشهای دسته بندی سنگین و پرمصرف، بخش حمل و نقل هوایی و یا بخش خودروسازی را نیز میتوان نام برد.
در مقابل این بخش سنگین، یک بخش صنعت سبک نیز قرار دارد. بخشهای سبک به سرمایه کمتری برای راه اندازی کسب و کار نیاز دارند. این مشاغل، بیشتر به نیروی کار نیاز دارند تا ابزار و تجهیزات. مثلا یک تولیدی پوشاک، یک بخش سبک است، چون بیشتر برای انجام فرآیندهای عملیاتی به نیروی انسانی نیاز دارد.
۲٫ داخلی و خارجی
در این دسته بندی مشخص میشود که روند تولید کالای مورد نظر، در داخل مرزهای کشور انجام میگیرد یا خیر. در یک کشور، صنعت و صنایع داخلی آنهایی هستند که در داخل مرز فعالیت میکنند.
در مقابل، بخشهای خارجی آن دسته از تولیداتی هستند که خارج از مرز انجام میپذیرند.
۳٫ بلند مدت یا کوتاه مدت
صنعت بلند مدت، کالایی را تولید میکند که عمر طولانی داشته و استهلاک زیادی نیز دارند.
صنعت کوتاه مدت، در تولید کالاهایی فعالیت میکند که عمر زیادی نداشته و نیاز به مصرف فوری دارند.
۴٫ تولید و ساخت
صنعت و صنایع تولیدی آن دسته از صنایع هستندی که کالای مصرفی نهایی را تولید میکنند.این دسته از صنایع کالاهایی را تولید میکنند که برای مصرف به دست خریدار میرسد.
در مقابل، شرکتهایی که کالای واسطه یا همان مواد اولیه صنایع دیگر را تولید میکنند، جزو صنایع ساخت به شمار میروند.
شرکت کیان بچینگ
گروه صنعتی کیان تولید کننده تاسیسات شن و ماسه ، سنگ شکن و ماشین آلات ساختمانی با بیش از ۱۰ سال سابقه در ساخت و خدمات ماشین آلات ساخت بتن ، خدمات تجهیزات معدن، اسکرو انتقال، میکسر، نوار نقاله و تاسیسات شن و ماسه، تابلو برق مجوعه تاسیسات و ماشین آلات مربوطه آماده ارائه تمامی خدمات در این حوزه میباشد.
برای خرید انواع دستگاه بچینگ ، سنگ شکن و دریافت خدمات تجهیزات ساختمانی ، با کارشناسان ما با تماس بگیرید.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
.
بدون دیدگاه